DIR/Floortime Projekti

Održana PRVA Konferencija DIR/FLOORTIME u Srbiji!

u saradnji sa:

organizovali su PRVU KONFERENCIJU DIR/FLOORTIME U SRBIJI

(pogledajte fotografije sa konferencije>>)

u Beogradu, dana 21. i 22. septembra 2013.godine

Mesto održavanja: svečana sala Gradske opštine Stari grad, ul. Makedonska 42

Predavači Jake GREENSPAN i Tim BLEECKER, vodeći svetski stručnjaci na području dečije razvojne psihologije, direktori THE FLOORTIME CENTER™ USA su tokom dva dana interaktivnih predavanja i video prikaza slučajeva, izložila teoriju i praksu jedinstvenog pristupa u radu sa decom s poteškoćama u razvoju.

Namenjeno: STRUČNJACIMA (lekarima, logopedima, psiholozima, defektolozima, vaspitačima, učiteljima, radnim tarapeutima, fizioteraperutima i ostalima) kao i RODITELJIMA dece sa poteškoćama u razvoju i članovima njihovih porodica. 

Organizator: LOGOPOLIS Milica Vakić d.o.o Beograd


Prijatelji Prve konferencije DIR/FLOORTIME u Srbiji: 

FASPER – Fakultet za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju, Vodič za roditeljeGradska opština Stari grad, Ordinacija Dr SelakovićO PREDAVAČIMA

Vodeći svetski stručnjaci na području dečje razvojne psihologije, specijalizovani za DRI/FLOORTIME™, Jake GREENSPAN i Tim BLEECKER, direktori THE FLOORTIME CENTER™, USA, bili su predavači na Prvoj konferenciji DIR/FLOORTIME u Srbiji. Tokom dva dana interaktivnih predavanja i videoprikaza slučajeva, izložili su teoriju i praksu jedinstvenog pristupa u radu sa decom sa poteškoćama u razvoju. Od 1998. godine, Jake Greenspan i Tim Bleecker radili su pod mentorstvom Dr. Stanleya Greenspana, jednog od vodećih dečijih psihijatara savremenog doba na području rane intervencije i razvojnih poremećaja, autora mnogih knjiga i priručnika od kojih su neke prevedene na srpski jezik. Tim Bleecker je naučnik i specijalista za područja okupacione, govorne i vizuelno-spacijalne terapije, na doktoratu Infancy and Early Childhood Mental Health and Development Disorders. Jake Greenspan zajedno je sa Dr. Stanleyem Greenspanom kooautor knjige Overcoming ADHD: Helping Your Child Become Calm, Engaged, and Focused; predsednik je odbora Board for All The Difference Inc., osnivač Creative Minds Public Charter School i član odbora Autism in Brief.

Danas Jake Greenspan I Tim Bleecker vode The Floortime Center, kliniku stvorenu od strane Dr. Stanleya Greenspana, jedinu kliniku na svetu koja sprovodi The Greenspan Floortime Pristup. Od početka rada The Flortime Center, 2004. godine, direktori Jake Greenspan I Tim Bleecker, radili su sa više od 1000 porodica i održali mnoštvo predavanja o The Greenspan Floortime Pristupu, prenoseći doktrinu Dr. Stanleya Greenspana po celom svetu.

No Comments Found

Leave a Reply